O nas

Podjetje SGP Saramati beleži več kot 20 let tradicije, njegovi začetki pa segajo v čas, ko je Sinan Saramati, takrat eden redkih mojstrov zidarjev v Slovenskih Konjicah, začel gradbeniški posel v Dravinjski dolini. Z znanjem, pridnimi rokami in ljubeznijo do dela je postavil temelje gradbenega podjetja, kmalu pa se mu je pridružil še sin Bekim, ki je s svojo izjemno žilico za posel ter izrazitim občutkom za ljudi zgradil podjetje SGP Saramati, kot ga poznamo danes.

Bekim, danes lastnik in direktor podjetja, vodi skupino mojstrov različnih področij gradbene stroke, jo dopolnjuje z ekipo strokovnjakov inženirjev ter povezuje z različnimi zunanjimi sodelavci – poznavalci in nosilci specifičnih gradbenih znanj.

Gradnja stanovanjskih in nestanovanjskih objektov ter njihova sanacija in renovacija, izvedba zunanjih ureditev, izgradnja kanalizacijskih vodov, izdelava toplotno-izolacijskih fasad ter strojnih ometov in estrihov so tisti projekti, ki jih v ekipi SGP Saramati izvajamo najpogosteje. Z veseljem pa se lotimo tudi kakšnega novega izziva in izvedemo delo, prilagojeno vašim željam.

Kontakt

Do nas preko telefona in e-pošte

Direktor podjetja
BEKIM SARAMATI

Telefon: 041 742 943
E-pošta: bekim@sgp-saramati.si

E-pošta: projekti@sgp-saramati.si

  Vizitka podjetja:

  SGP SARAMATI, gradbeništvo in storitve, d. o. o.
  Naslov: Stari trg 19, 3210 Slovenske Konjice
  Davčna številka: 62164562, Zavezanec za DDV: Da
  Matična številka: 1253387000

  TRR: SI56 6100 0000 7909 339 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)